Barn & Baby

Elbilar för barn har blivit enormt populära på senare år. Inte så konstigt, för hur kul ser de inte ut? Våra experter vet dessutom vilken bil som passar ditt ...

Få inköp är så viktiga att få rätt som när du ska köpa en bilbarnstol. Våra experter guidar dig rätt i utbudet i vårt djupgående test.

För barn upp till 12 månader krävs en speciell typ av bilbarnstol, närmare bestämt det som kallas för ett babyskydd. Vi har testat tre modeller.

Funderar du på att köpa en babyvakt? Se vårt stora test där vi testar vilken babyvakt som är bäst just nu

Produkttestning på RIKTIGT: Vilken bärsele är bäst i test och vilka ska du undvika? Djupgående stort test av alla populära bärselar.

En studsmatta är en sund och bra investering. Men olika studsmattor har olika fördelar och nackdelar. Vi rätar ut alla frågetecken i vårt stora test.

När det kommer till barnvagnar finns det en djungel av produkter och att finna den rätta kan vara svårt. Se vårt stora test!

En vagn är bättre än två. Ja, åtminstone om du fått tvillingar eller fött två barn i tät följd. Men vilken vagn ska man välja? Det vet våra experter.

En duovagn kan hänga med i många år, och ger barnet både ligg- och sittmöjlighet. Vi hjälper dig välja rätt bland de bästa modellerna på marknaden.

Ett smidigare och mer kompakt alternativ till barnvagnen. Här hittar du de fem produkter på marknaden som vi tycker att du ska uppmärksamma lite extra.

Test-Piloterna
Logo