Trädgård

Produkttestning på RIKTIGT: Vilket bcaa är bäst i test och vilka ska du undvika? Djupgående stort test av alla populära bcaa-tillskott.

Det är enkelt att installera en robotgräsklippare, i alla fall när du fått koll på den övergripande installationsprocessen. Här guidar vi dig igenom ...

Har du precis köpt en robotgräsklippare? Här ger vi namnförslag som kan inspirera till roliga namn på din robotgräsklippare.

Produkttestning på RIKTIGT: Djupgående stort test av Stiga Experience Stiga-A 1500. Hur bra är den och vilken typ av tomt passar den för? Långtidstest.

Produkttestning på RIKTIGT: Vilken röjsåg är bäst i test och vilka ska du undvika? Djupgående stort test av alla populära bensintrimmer och röjsågar på batteri.

Det är klart att du ska ha en grilltermometer. För något bättre sätt att se till att köttet får exakt rätt temperatur finns inte. Vi listar fem bra produkter i ...

Produkttestning på RIKTIGT: Djupgående stort test av Segway Navimow H1500E. Hur bra är den och vilken typ av tomt passar den för? Långtidstest.

Dags att köpa klotgrill? I så fall finns en hel del att tänka på innan du slår till. Vi har gjort ett utförligt test av några av de mest populära klotgrillarna ...

Produkttestning på RIKTIGT: Djupgående stort test av Husqvarna Automower 415X. Hur bra är den och vilken typ av tomt passar den för? Långtidstest.

En gasolgrill är en förhållandevis dyr grill. Därför finns all anledning att läsa igenom vårt omfattande test av gasolgrillar innan du slår till och köper en.

En studsmatta är en sund och bra investering. Men olika studsmattor har olika fördelar och nackdelar. Vi rätar ut alla frågetecken i vårt stora test.

På jakt efter en ny motorsåg? Att hitta rätt motorsåg kan vara klurigt. Men i vårt stora test så listar vi dom bästa motorsågarna just nu.

Test-Piloterna
Logo