Träning

Produkttestning på RIKTIGT: Vilket bcaa är bäst i test och vilka ska du undvika? Djupgående stort test av alla populära bcaa-tillskott.

Produkttestning på RIKTIGT: Djupgående stort test av Concept2 Rowerg. Hur bra är den och vilken målgrupp passar den för? Långtidstest.

Vad är träning utan musik? Läs vårt stora test där vi testar träningshörlurar där vi finner dom bästa träningshörlurarna just nu.

Kreatin är ett populärt koststillskott som framför allt ger ökad styrka och muskelmassa. Men att välja rätt produkt kan vara knepigt. Sådan tur att vi har ...

Utbudet av löpband är stort och i det billigare segmentet finns det en hel del dåliga produkter. Det här är däremot ett löpband som presterar bra.

Chansa inte när du ska köpa proteinpulver. Vi har testat flera av de mest populära produkterna på marknaden, så att du ska kunna välja rätt.

Tankar på att köpa massagepistol? I så fall tycker vi att du ska läsa igenom vårt utförliga test av massagepistoler först, för här finns mycket att tänka på.

Ett löpband är en utmärkt idé om du vill kunna löpträna året om utan att utsätta dig för slask och halka. Låt våra experter guida dig rätt i utbudet.

Test-Piloterna
Logo