Proteinpulver TEST: 3 bästa protein och vasslepulver 2023 (bäst i test)

Vilket proteinpulver är bäst? När det kommer till en aktiv livsstil så är proteinpulvret en absolut nödvändighet för att kroppen ska kunna klara av att hålla sin naturliga balans under hårda träningspass samt perioder av mycket träning där både protein såsom intag av kolhydrater är A och O.

Vi testar protein och vasslepulver listar vilka testade produkter som är bäst i sitt segment. Vi gör noggranna tester där vi jämför de senaste och absolut bästa proteinpulvren på marknaden. Under våra stora och djupgående test så har vi bland annat testat viktiga värden såsom mängd protein, kolhydrater, mineraler, vitaminer men även prissättning som är en av dom viktigaste punkterna så att man får en produkt som levererar efter vad man har betalat för.

Vi är en gratissajt och kommer alltid att vara det. Men om du tycker om det vi gör kan du trycka på en av köplänkarna. Då får vi en liten procent av återförsäljaren om du köper något, och det gör att vi kan göra fler tester.

Visa hela +

Whey-100 Vassleprotein 1 KG – BÄST I TEST

Whey-100 gör sig till ett väldigt prisvärt proteinpulver

Whey-100-proteinpulver-bast-i-test
Typ: Vassleprotein Antal smaker: 12 Pris: Mellan Proteiner: 80 gram per 100 gram Kcal: 359 per 100 gram Kolhydrater: 2-5 gram per 100 gram  Fett: 2-4 gram per 100 gram Sockerarter: 1.2 gram / 100 gram Energi: Ca 1500 kJ / 350 kcal  Antal portioner: ca 28 Sötningsmedel: Ja, Sukralos, acesulfam-K Laktos: Väldigt låga nivåer

9.6 PRISVÄRDHET
8.6 PROTEIN

8.5 PORT. PER KRONA
9.6 SMAK

 

Stor variation av smaker och många portioner.

Whey-100 kommer in som en av dom mest prisvärda proteinpulvret på marknaden. Man får helt enkelt väldigt mycket för pengarna, du finner ett proteinpulver som har hela 87 gram protein per portion och håller i samma veva kolhydraterna relativt låga. Vilket gör att du kan maximera träningen och träningsviljan tack varje det sunda kolhydratintaget från Whey-100 men samtidigt maximera muskeltillväxten men det generösa innehållet av protein.

Vi finner att Whey-100 är lätt att blanda ut och med vår choklad smak får vi en fyllig och lätt drucken proteindryck. Gillar man inte choklad så har Whey-100 över 12 olika smaker som går från vanilj till smaker såsom iskaffe, hallon mdfl, man kan hitta en smak som kommer att passa dom flesta.

På 1 kg Whey-100 protein får vi ut ca 30 portioner under vårt stora test av Whey-100 och det räcker och blir över även om man tränar många dagar i veckan.

Fri frakt, snabb leverans hos:

100% Whey Gold Standard Vassleprotein – BÄST VANILJ / CHOKLAD SMAK

Helt klart den bästa vanilj eller chokladsmak som vi har testat.

Logga
Typ: Vassleprotein Antal smaker: 12 Pris: Mellan Proteiner: 84 gram per 100 gram Kolhydrater: 2 gram per 100 gram  Fett: 1 gram per 100 gramSockerarter: 1.2 gram per 100 gram Energi: Ca 1500 kJ / 350 kcal per 100 gram  Antal portioner: ca 30 Sötningsmedel: Ja, Aspartam Laktos: Ja, låga nivåe

8.9 PRISVÄRD
8.5 PROTEIN

9.2 PRIS PER PORT.
7.2 SMAK

Många olika smaker samt flertalet storekar 1kg, 2,4kg samt 4,5kg

100% Whey Gold standard är det proteinpulvret som utan tvekan är det som smakar absolut bäst av alla proteinpulver vi har testat. Under vårt test fick vi chansen att testa både Chocolate Mint samt Vanilla ice cream som är helt fantastiska när det kommer till smakupplevelsen. Vi finner att pulvret inte klumpar sig och att det är snällt mot magen.

Det är inte bara smaken som är riktigt god, vi finner även att urvalet av smaker är en av dom bästa med sina 12 olika smaker. Vad vi även gillar är att det finns tre olika färdiga förpackningar man kan köpa 1kg, 2,4kg eller hela 4,5 vilket inte bara är bättre för plånboken om man köper mer men det gör också att man kan bunkra upp så att man alltid har proteinpulver hemma. Det är så många proteinpulver som enbart kommer i 0.5-1kg förpackningar men här behöver vi inte oroa oss för det.

Vi får ut ca 28 serveringar per kg vilket är en av dom bättre men inte bäst, men på samma gång så gör sig smaken sig väl värd så dom 3 serveringar som man förlorar på att köpa detta proteinpulver är inget man bryr sig om i slutskedet.

+ Smakar fantastiskt, klumpar inte , mycket protein för pengarna
Lite dyrare än genomsnitt

Fri frakt, snabb leverans hos:

Vegan Muscle Protein 1600 g – BÄSTA VEGANSKA PROTEINPULVER

Helt klart det mest välsmakande veganska proteinpulvret

Logga
Typ: Vegansk proteinpulver – Ärtprotein Antal smaker: 2 Pris: Mellan Proteiner: 72 gram / 100 gram Kolhydrater: 1,8 gram per 100 gram  Fett: 8,5 gram per 100 gram Sockerarter: 0,7 gram per 100 gram Energi: Ca 1665 kJ / 398 kcal per 100 gram Antal portioner: ca 50 Sötningsmedel: Ja, Aspartam, acesulfam K Laktos: Nej

8.4 PRISVÄRD
8.0 PROTEIN

8.3 PRIS PER PORTION
7.7 SMAK

Man får många välsmakande portioner för pengarna.

Är man ute efter veganska alternativ till proteinpulver så kan det vara klurigt i sig i många fall då marknaden erbjuder en stor mängd proteinpulver som är just veganska- men som vi alla vet smakar inte alla veganska proteinpulver speciellt bra. Men Här med muscle protein spinneriet proteinpulver gjort på ärtprotein som gör sig otroligt bra sure Vi finner och smaker tyvärr med båda smakerna choklad och jordgubb smakar väldigt bra. Samt så är det minimalt med klumpar när vi blandar den det funkar vi har testat både vatten och havredryck och gör sig väldigt väl vi finner abra drycken gör sig mer krämig än om vi bara använder vatten

Även om priset i sig är högre så har ändå detta veganska proteinpulver en hög prisvärdhet när du får upp till 50 portioner per förpackning. Jämför vi detta proteinpulver på marknaden så finner vi att för det priset som det här säljs för så får man fler portioner från det här veganska proteinpulver än från andra tillverkare som gör veganska proteinpulver

Vi vet att  många andra veganska proteinpulver har lite lägre proteininnehåll där Vi finner protein på 72 gram per 100 gram Vilket är ungefär 8 % mindre än normala whey protein  vilket gemene man inte borde märka speciellt mycket utan det är väldigt liten skillnad. Vi finner även att fetthalten är betydligt högre på 8,5 genomsnittet är 2-3 gram men det gör inte någonting för här handlar också om att de nyttiga fetter så man behöver inte oroa sig lika mycket för den högre fetthalten.

+ Smakar bra, Nyttiga fetter, 100% mjölkfri
Säljs endast i större paket.

Fri frakt, snabb leverans hos:

FAQ: Proteinpulver – Vanliga frågor och svar

Under konstruktion

In progress

Köpa proteinpulver – köpråd

Det är viktigt att du köper ett proteinpulver som du trivs med över tid.

Checklista: Tänk på det här när du köper proteinpulver

  • Vad du får för pengarna. Sätt en budget, vad får ditt proteinpulver kosta?
  • Innehåll. Proteinintag,hur mycket protein per 100 gram innehåller pulvret.
  • Smak. Det är viktigt att du gillar smaken, annars kommer du inte vilja använda upp burken.

Så testar vi varje proteinpulver

Vi testar varje proteinpulver genom att använda det regelbundet under minst två månader och se hur vi mår, hur smaken är och hur vår uppfattning om det förändras över tid. Vi undersöker även innehållsförteckningen och ser om den har en bra mix av innehåll och så att pulvret inte innehåller dåliga ämnen.

Med tiden får vi en bra uppfattning om hur prisvärt proteinpulvret är, och det är den avgörande faktorn för slutbetyget.

Test-Piloterna
Logo