BCAA TEST: 4 bästa BCAA-tillskotten 2023 (bäst i test)

Vilket BCAA är bäst i test? Vi testar löpande BCAA-tillskott från flera olika märken och flera smaker från det märket för att se vilka som ger utlovad effekt, vilka som smakar bäst och vilka som fungerar bäst över tid.

Visa hela +

C&N BCAA Hardcore – BÄST I TEST

Bäst BCAA för den som prioriterar både energi och smak

Chain-and-nutrition-bcaa-hardcore-bast-i-test
Typ: BCAA Storlek: Portioner: 33 ( 8 gram per skopa) Smaker: 6 Sötningsmedel: Ja (Acesulfam K, Cyklamater) BCAA: 2450mg (1 skopa) L-Glutamin: Ca 1250 mg Övrigt: L-isoleucin, L-leucin, L-valin, L-Glutamin, Vitamin B6

9.6 PRISVÄRD
9.0 ENERGI
9.4 SMAK
8.3 PORT PER KRONA

Prisvärt BCAA som ger gott om energi och samtidigt smakar gott

C&N BCAA Hardcore är ett BCAA som ger ett mycket gott intryck redan när vi öppnar den. Doften och konsistensen på produkten imponerar. Jordgubbssmaken är exempelvis riktigt god. Framför allt är inte smaken sådär överdrivet söt som den kan vara hos den här typen av produkter.

Hardcore löser sig dessutom snabbt och klumpfritt i vattnet, och har en trevlig konsistens när vi dricker den.

Dessutom ger detta BCAA gott om energi. Initialt blir vi nästan lite överväldigade, men gör vi intaget hemma någon timme innan vi behöver den extra kicken energi så har man hunnit landa och får riktigt bra effekt. På sikt lär vi oss snabbt att reglera mängden. Både träningspasset och effektiviteten ökar.

C&N BCAA Hardcore blir bäst BCAA eftersom den förenar ett bra energipåslag med god smak och lättdrucken konsistens.

Fri frakt, snabb leverans hos:

STAR Nutrition Ultimate BCAA – BÄST BILLIGT BCAA

Billigt bcaa för den som prioriterar maxad energi på begränsad budget

star-nutrition-ultimate-bcaa-bast-budget
Typ: BCAA Portioner: 35 (8 gram per skopa) Smaker: 4 Sötningsmedel: Ja (Acesulfam K, Sukralos) BCAA: ca 6 gram per portion

8.5 PRISVÄRD
8.9 ENERGI
7.8 SMAK
9.7 PORT PER KRONA

Smakar kanske inte bäst men gör dig full av energi till ett lågt pris

Star Nutrition Ultimate BCAA är ett billigt BCAA där fokus verkar ha legat på mest energi för pengarna, snarare än smak och konsistens. För dig som inte är så kräsen fungerar det utmärkt. Speciellt om du har begränsad ekonomi och vill hitta ett budget-BCAA som ger hög effekt.

Vår uppfattning är att äpple- eller kolasmaken är godast. Den löser upp sig lite långsammare än en del andra, men å andra sidan kan det vara ett gott tecken när det kommer till mängden onödiga tillsatser.

Däremot briljerar Star Nutritions billiga BCAA när det kommer till energitillskott. Vi märker en tydlig skillnad när det gäller hur mycket vi orkar och entusiasmen under träning. Detsamma gäller när det kommer till effektivitet i andra situationer.

Star Nutrition Ultimate BCAA blir bäst billigt BCAA eftersom det fokuserar på det som är viktigast: energitillskottet. Övriga värden är okej.

Fri frakt, snabb leverans hos:

XTEND BCAA – BÄSTA PREMIUMVAL

Har du en större budget så är Xtend’s BCAA ett solklart alternativ

xtend-bcaa-test-bast-premium
Typ: BCAA Portioner: 35 Smaker: 6 Sötningsmedel: Ja (Acesulfam K,) BCAA: 3400mg (1 skopa 9 gram) L-Glutamin: Ca 1300 mg Övrigt: L-isoleucin, L-leucin, L-valin, L-Glutamin, Vitamin B6, Elektrolyter

8.8 PRISVÄRD
9.4 ENERGI
9.0 SMAK
7.8 PORT PER KRONA

Ett BCAA-tillskott fritt från raffinerat socker och koffein

XTEND BCAA är ett av de godaste BCAA vi smakat, och det spelar egentligen ingen roll vilken smak vi väljer för alla är så fint avvägda. Effekten från detta tillskott är också mycket bra. Till sin enda nackdel har produkten egentligen bara priset, som är lite högre, men man får också vad man betalar för.

Detta BCAA skummar inte. Det är dessutom koffeinfritt och innehåller inte raffinerat socker. Det märks att tillverkaren varit noggrann i framtagningsprocessen och testerna av denna produkt.

Vi får ett riktigt bra pump och träningen blir mer effektiv och likaså återhämtningen.

XTEND BCAA blir bästa premiumval eftersom den som har råd får ett BCAA som är både gott, välfungerande och väl genomtänkt när det kommer till innehållet.

Fri frakt, snabb leverans hos:

Mutant BCAA 9.7

Tillskott som bör spädas ut lite extra

Mutant-BCAA-test
Typ: BCAA Portioner: 30 Smaker: 8 Sötningsmedel: Ja (Acesulfam K, Sukralos) BCAA: ca 2000 mg (1 skopa) L-Glutamin: Ca 1250 mg Övrigt: L-isoleucin, L-leucin, L-valin, L-Glutamin, Vitamin B6

7.5 PRISVÄRD
8.0 ENERGI
8.4 SMAK
8.7 PORT PER KRONA

Bra boost av energi men sämre när det kommer till smak och konsistens

Mutant BCAA 9.7 ger bra energitillskott men smakar tyvärr inte jättegott och en i testpanelen upplever att de blir lite illamående av den. Om du inte får besvär med illamåendet har detta tillskott fördel i att du får ganska stor mängd bcaa för pengarna.

Du kan dock behöva mixa i lite mindre mängd, eller öka på vattenmängden, för att smak och konsistens ska kännas okej.

Mutant BCAA 9.7 är ett helt okej bcaa-tillskott för dig som prioriterar energiboost och som vill ha mycket bcaa för pengarna.

Fri frakt, snabb leverans hos:

FAQ: BCAA – Vanliga frågor och svar

Vad är BCAA?

BCAA är ett tillskott av tre essentiella aminosyror: leucin, isoleucin och valin. Detta är alltså aminosyror som kroppen själv inte kan producera, utan som måste tillsättas via kosten. Totalt finns det nio sådana aminosyror, och BCAA innehåller tre av dem och just dessa har påverkan på vår energinivå. De omsätts direkt i muskelproteinet, inte via levern.

Vad gör BCAA?

Det ger oss energitillskott, ökar muskeluppbyggnaden och minskar återhämtningstiden.

När ska man dricka BCAA?

Precis före träning.

Så testar vi BCAA

Vi testar bcaa genom att använda det regelbundet över en period som sträcker sig över ett par veckor. Vi testar både smak, konsistens och upplevt energitillskott. Vi har flera personer som får testa bcaa-produkten och ge sina åsikter, men en person som leder testet och sätter betygen för att det ska bli rättvist och bra jämkat.

Vi är en gratissajt och kommer alltid att vara det. Men om du tycker om det vi gör kan du trycka på en av köplänkarna. Då får vi en liten procent av återförsäljaren om du köper något, och det gör att vi kan göra fler tester.

Carl Eriksson
Test-Piloterna
Logo